Onze winkel / openingstijden

Onze winkel

​De winkel bevindt zich in het hartje van Rotterdam in loop afstand van de bekende markthal, de "koopgoot",  het mooi Centraat Station, het Stadhuis en onder  het markante World trade Centre Rotterdam.  
​Komt u bij ons langs dan kunt u zonder problemen een dagje Rotterdam combineren, lekker een "stadje"pakken , shoppen of ga aansluitend naar de mooiste dierentuin "Blijdorp". 

Vrrijblijvend demonstratie / advies & Gratis les !
 

​In de winkel kunnen we u meer nog als online onze mooi produkten laten zien en graag demonstreren wij u ook de werking van de verschillende machines, waarna u nog beter een besluit kunt nemen welke machine voo ru het meest geschikt is. 
​Na aanschaf zien wij u ook nog graag terug , zodat wij u tijdens de gratis lessen vertrouwd kunnen maken met de mogelijkheden van uw machine. 

Service en onderhoud 

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor service en onderhoud voor uw machine. Dit onderhoud gebeurd in ons eigen servicecentrum en hoeven wij niet op te sturen, waardoor u niet lang hoeft te wachten en we de prijs veelal laag kunnen houden. 

​Woont u in Rotterdam? Dan is het ook mogelijk om uw naaimachine voor reparatie of onderhoud door ons op te laten halen, we brengen de machine dan na reparatie ook weer bij u thuis terug ! 

Onze openingstijden zijn als volgt : 

Maandag     gesloten
Dinsdag        9.30  uur  -  17.30  uur
​Woensdag    9.30  uur  -  17.30  uur
​Donderdag   9.30  uur  -  17.30  uur
​Vrijdag          9.30  uur  -  17.30  uur  (géén koopavond)
​Zaterdag       9.30  uur  -  17.00  uur 

Het adres :

van Doorn naaimachines
Meent       124
3011 JS  Rotterdam
010-4129919