Onze winkel

Onze winkel is nu online !

Onze winkel is online gegaan, we zijn u graag van dienst via deze website, en u kunt ons bereiken via e-mail (info@vandoornnaaimachines.nl ) of telefonisch 010 - 4129919. Via onze website kunt u uw bestellingen doen, heeft u vragen benadert u ons dan via e-mail of telefonisch 010 - 4129919.

Ook onze service en onderhoud gaat gewoon door

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor service en onderhoud voor uw machine. Dit onderhoud gebeurd in ons eigen servicecentrum en hoeven wij niet op te sturen, waardoor u niet lang hoeft te wachten en we de prijs veelal laag kunnen houden.

Nieuw ! mobiele naaimachine service Rotterdam en regio

Onze winkel in Rotterdam is gesloten, maar wij zijn niet gestopt, na 50 jaar een zogenaamde "stenen"winkel in Rotterdam blijven wij ook actief in Rotterdam (en regio)
​Woont u in Rotterdam? Dan is het ook mogelijk om uw naaimachine voor reparatie of onderhoud door ons op te laten halen, we brengen de machine dan na reparatie ook weer bij u thuis terug !
Heeft u een naaimachine of overlockmachine die onderhoud of reparatie nodig heeft ? KLik hier en vult U het formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op .

GARANTIE ?

Heeft u in het verleen een naaimachine of overlockmachine gekocht, dan zijn wij u nog graag van dienst het verhelpen van problemen en/of onderhoud van uw machine, belt u ons : 010 - 4129919 voor het maken van een afspraak of stuur ons een e-mail naar info@vandoornnaaimachines.nl