2018 een bijzonder Jaar voor van Doorn naaimachines

11-01-2018Het is alweer januarie 2018 en het verheugd ons u onze nieuwe website te kunnen presenteren,  wij zullen u met deze website nog beter op de hoogte houden in een moderne setting.
De nieuwe website biedt u ook nieuwe voordelen zoals o.a. :
  •   tot 5 jaar garantie bij aankoop van een nieuwe naaimachine
  •  10 % korting op de aankoopprijs
  •   lage verzendkosten (of gratis vanaf € 50,=)
  •  een mooier overzicht van ons assortiment
Graag ndigen wij u uit om kennis te maken met onze nieuwe website en onze facebookpagina te liken, zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelinegn, demonstratiedagen , workshops en dergelijke.

2018 Het jubileum jaar van Bernina

Bernina bestaat 125 jaar en viert dit met creativiteit, zo begint het jaar met de introduktie van een nieuwe machine lijn, in vervolg op de Bernina aurora (440/430) en de opvolgers modelen 530/550 introduceerd Bernina deze maand nog de nieuwe 5-serie !!
Deze nieuwe Bernina 5 serie is geheel in de lijn van de moderne machines groter voor meer werkruimte, maar toch is deze machine goed vervoerbaar om mee te nemen naar bijvoorbeeld workshops.
De nieuwe Bernina grijper is net als in de Bernina 7 serie de basis voor deze rustige machines.  De nieuwe Bernina 570 QE is bovendien uitgevoerd met boven en onder transporteur.

Dmonstratie dagen ?  Data zijn nog niet bkend, maar worden binnenkort op onze website en facebookpagina bekend gemaakt. 

1 november 1968 is mijn vader gestart met onze winkel , wat betekend dat wij dit jaar  maar liefst 50 Jaar bestaan, een heuglijk feit om natuurlijk niet zomaar voorbij te laten gaan, ook hierover binnekort meer.

Onze nieuwe website ?  : www.vandoornnaaimachines.nl

 

Overige nieuwsberichten