Over ons

Een bezoek aan onze winkel combineren met een dagje Rotterdam ?  Géén slecht idee !

Onze winkel bevind zich midden in het centrum van Rotterdam , op loopafstand van alle soorten openbaar vervoer zoals tram, bus, metro en trein. Anuit onze winkel loopt u naar Ljnban, Hoogstraat , Markthal en Rottrdam Centraal sation en natuurliljk ook de koopgoot !
Rotterdam heeft u veel te bieden aan geelligheid , maar ook aan moois...... 

 
 
    
De MARKTHAL    

VAN DOORN naaimachines
Meent 124  - Rotterdam
Rotterdam
     Centraal Station     

In 1954 begon mijn vader H.J. van Doorn als aankomend monteur/verkoper bij de fa. van Dam naaimachines te Rotterdam en kon zo kennis maken met de mooie produkten in de naaimachine branche.
Na 15 jaar veel te hebben geleerd en uitgegroeid te zijn tot Chef monteur /verkoper bij van Dam naaimachines deed zich de kans voor om een eigen winkel te starten aan de Hillevliet te Rotterdam (zuid) besloot mijn vader deze uitdaging aan te gaan.
Als officieel dealer van Anker , Bernina, Lewenstein en Elna naaimachines was het in het begin niet zo eenvoudig om voet aan de grond te krijgen, ook al omdat de Hillevliet bepaald geen Toplokatie bleek kwamen er niet veel klanten in de winkel, daarop besloot hij om naast de naaimachines ook fournituren te gaan verkopen zodat wat meer mensen ook kennis konden maken met de nieuwste naaimachines.
Echte groei kwam welliswaar pas toen hij de gelegenheid kreeg zijn winkel te verplaatsen naar de A-lokatie aan de Groene Hilledijk  ook Rotterdam (zuid) op deze lokatie groeide de winkel uit tot hét een fenomeen in Rotterdam. Als exclusive dealer van o.a. Bernina naaimachines werd de winkel bezocht door klanten uit de grote regio rond Rotterdam, te denken aan zeeland, hoekse Waard en den Haag.
Nu 2018 bestaat onze winkel dan 50 jaar en zijn wij trots dat onze winkel zich bevindt op een ware unieke lokatie aan de MEENT  124 te Rotterdam (centrum) onder het Rotterdamse WTC gebouw (beursgebuw). Bovendien zijn wij  nu voor heel Nederland te vinden op onze website.
 
           
In onze service stellen wij onze klanten op nr. 1 en u kunt dus ook bij ons terecht met alle vragen met betrekking tot naaimachines, bovendien zouden wij u graag ondersteunen indien u van plan bent om een nieuwe machine te kopen. Daarvoor staat het altijd vrij om kontakt met ons op te nemen via de telefoon ( 010-4129919) of met een e-mail (info@vandoornnaaimachines.nl ) .

Ook voor reparatie en onderhoud van uw naaimachine (alle merken) kunt u bij ons terecht ! Natuurlijk is onderhoud voor uw naaimachine van levensbelang, door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan door cursussen naaimachine kennis en diverse technische cursussen van diverse merken, uw naaimachine is daarom bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw machine weer snel in orde is!

Komt u langs dan kunt u natuurlijk ook rekenen op een kopje koffie !

WIj hebben een héél groot asssortiment, en kunnen daardoor niet alles online plaatsen. Kunt u iets niet vnden neem dan even kontakt op en indien mogelijk regelen wij wat u wenst.