Accessoires

U maakt uw naai-, lock, cover of borduurmachine helemaal naar wens met een speciaal accessoire.
 
 Is uw hobby kleding naaien dan kunt u denken aan naaivoeten voor : blinde rits innaaien, rolzomen, blindzomen, teflonnaaivoet voor stretch etc.
Is uw hobby quilten en/of patchwork denk dan aan bijvoorbeeld : grote aanschuiftafel, quilt 1/4 inch voet, patchworkvoet, applicatievoet, dubbelstoftransport etc.
 
Ook voor uw lockmachine of coverstitchmachine kunt u naar wens maken met allerlei accessoires.
 
Producten per pagina
#46 C Transparante biezen-deco-naaivoet

#46 C Transparante biezen-deco-naaivoet

Met de transparante biezen-deco-naaivoet # 46C kunnen heel eenvoudig mooie biezen genaaid en daarna gelijkmatig versierd worden. Door de transparante naaivoet houdt u altijd overzicht over het naaiwerk. Eerst worden de biezen gemaakt. De biezen worden dan door de gleuven aan de onderkant van de voet geleid.  In een tweede fase worden de biezen met de transparante biezen-deco-naaivoet # 46C met exact parallel lopende steken versierd. Er hoeven geen lijnen als markeringen te worden getekend.
€44,50
Bernina Steekregulator BSR

Bernina Steekregulator BSR

De BERNINA SteekRegulator (BSR) zorgt bij het naaien uit de vrije hand voor een mooi en gelijkmatig steekbeeld met steken van exact dezelfde lengte. Hij reageert op de beweging van de stof en past zich daardoor bij het quilten uit de vrije hand met verzonken transporteur precies aan de naaisnelheid aan. Met de BERNINA SteekRegulator (BSR) kunt u zowel rechte steken als zigzagsteken genaaid worden. De SteekRegulator is uiterst geschikt voor professioneel naaien en voor veeleisende naaiprojecten zoals quilten uit de vrije hand op alle materialen. Geniet van comfortabel werken met de BERNINA SteekRegulator (BSR) - uw specialist voor absoluut gelijkmatige steken.

€535,00
Inspiration nr. 72

Inspiration nr. 72

Bernina inspiration nr 72

Gezellige, moderne en stralende kleuraccenten
Dat zijn de trefwoorden voor komend seizoen. Begin maar meteen de daarbij passende kleding en home-accessoires te naaien. Er is in ieder geval genoeg om uit te kiezen, neem nou die coole gewatteerde puffy-jacket jassen, of anders een stoere jersey-jurk, het indoor-vest om in te chillen of de elegante broek in herenstijl met galon-sierstreep.
En voor thuis zijn er weer schattige accessoires, mooie windlichten, puur design (ook geschikt als kerstdecoratie) en stralende kleuraccenten voor een goed humeur, ook op sombere dagen!
 
Ontdek weer heel veel nieuwe inspirerende ideeën en ga aan de slag met die mooie machine!
€4,90 €4,60
Naaimachinetas

Naaimachinetas

Tas voor vrije-arm naaiamchine
€77,00
Overlock - tas

Overlock - tas

Tutto - overlocktas

Mooie ruime overlocktas met erg veel opbergvakken . Uw lockmachine heeft een ruime plaats en ook de voetpendaal en snoer, uw losse accessoires en lockgarens kunt u hier in kwijt. De tas is verkrijgbaar in roze of rood !
€55,00 €45,00
 
Riem lus geleider

Riem lus geleider

Brother cover Riem lus geleider

Voor het eenvoudig maken van riemlusjes of smalle bandjes van 11 mm breed.
Geschikt voor Brother en Janome cover

 
€34,50
Rimpelvoet  -  Bernina L450/460

Rimpelvoet - Bernina L450/460

Rimpelvoet voor Bernina L450 - L460 
 

Met de rimpelvoet kunt u snel en zeer gemakkelijk decoratieve ruches naaien. Het bijzondere is dat de gerimpelde stof tegelijkertijd aan een glad stofdeel genaaid kan worden. Dat bespaart u veel tijd. De aan te naaien stof ligt onder de rimpelgeleider, terwijl het naaiwerk dat glad blijft boven ligt. De onderste stof

testosw

testosw

test
€0,01
Producten per pagina