Janome 8900 QCP
 

Janome 8900 QCP

 0 reviews

Janome 8900 Special Edition
Ontdek uw creativiteit met de Janome Memory Craft 8900 SE.Direct nadat u de Janome memory Craft 8900 heeft uitgepakt ontdekt u de eerste belangrijke eigenschap, want al na enkele ogenblikken kunt u beginnen met naaien omdat de Janome MC 8900 zo eenvoudig is in het gebruik. Alle andere bijzondere opties en functies ontdekt u als u met de Janome memory Craft aan de slag gaat. Die bijzondere mogelijkheden brengt u op nieuwe ideeën waardoor uw creativiteit zal ontplooien.

Specifiek op de Janome memory Craft 8900 is de instelling die uw favoriete steekinstellingen onthoudt. De vooringestelde waarden van de steeklengte en steekbreedte zijn voor elk patroon geoptimaliseerd. U kunt echter de vooringestelde waarden aan uw persoonlijke naaivoorkeuren aanpassen. Uw pedaal ook gebruiken als draadafsnijder! Uw MC 8900 biedt u die mogelijkheid. Hierdoor is uw MC 8900 ook zeer geschikt om te kunnen gebruiken in een quilttafel.

Perfect resultaten met het AcuFeed Flex Systeem. De juiste tools zorgen voor een probleemloze en altijd perfecte doorvoer van stof. Het is belangrijk dat bij het werken met meerdere lagen en of verschillende soorten stof deze op de juiste wijze worden getransporteerd. Het transportsysteem bestaat uit 7 segmenten waarbij de vorm van dit systeem speciaal is ontworpen voor een optimale doorvoer. Het systeem is instelbaar zodat het transport van de verschillende lagen stof onafhankelijk van elkaar kan worden geregeld. In combinatie met de regelbare naaivoetdruk kan het resultaat nóg verder worden geoptimaliseerd.

  1. formaat machine
    5 jaar
€1.999,00

Opties

 In winkelmandje

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review