8 - serie

Het absolute topmodel van Berinina de Bernina 890 met deze machine kunt u naaien maar ook volautomatisch borduren. De mogelijkheden van deze machine lijken eindeloos........
Producten per pagina
Bernina 820 -  occasion

Bernina 820 - occasion

Bernina 820 Quilters edition - Top occasion

De Bernina 820 quilters editie is een schitterende naaimachine met extra grote vrij arm (werkruimte), bovendien ook met een Jumbo spoel daardoor heeft deze machine ook de mogelijkheid tot het naaien van grote projecten met gebruik van slechts 1 spoel ! 

Met deze naaimachine heeft U  keuze uit tal van nuttige naaisteken, borduursteken en patchwork & quiltsteken ! SPeciaal voor quiltsters is deze naaiamchine ook uitgevoerd met de voor Bernina exclusieve BSR- voet waarmee U moeiteloos kunt vrije hand quilten. 

Vol automatische draadinrijger ; Het inrijgen van de bovendraad gaat in 1 vloeiende beweging waarna de machine e draad volautomatisch door het oog van de naald geleid !


 
 
€5.999,00 €2.999,00
Bernina 880 PLUS

Bernina 880 PLUS

 Het Topmodel naaimachine van Bernina is de BERNINA 880 PLUS ! 
De BERNINA 880 PLUS wordt met extra borduurgemak geleverd: werk eenvoudig aan nieuwe ontwerpen en plaats uw ontwerp precies waar u het wilt hebben!                
Deze Bernina is niet alleen de mooiste en beste en grootste naaimachine, maar ook een volautomatische borduurmachine met ongekende mogelijkheden.   Deze machine biedt u enorme werkruimte zodat u ook weg komt bij het naaien met een grote Quilt ! De Bernina 880 is incl. de befaamde Bernina BSR vrije hand quilt steekregulator, natuurlijk ook de 1/4 inch naaivoet. 
De geïntegreerde stekenbibliotheek biedt meer dan 1.764 steken, is duidelijk gecategoriseerd en steken worden makkelijk teruggevonden. Keuze uit 12 lettertypes en 460 borduurontwerpen van hoge kwaliteit.

Als bordurumachine kunt u extreem groot volautomatisch borduren tot een formaat van maar liefst 26 x 40 cm. Precisie steek positionereing zorgt ervoor dat u eenvoudig uw borduurpatroon p de juiste plek kunt borduren, ook als u maar weinig plek over heeft.
                            
€9.399,00
Producten per pagina