Bernina 435
Bernina 435 Bernina 435

Bernina 435

 0 reviews

De nieuwe Bernina 435

Deze machine is geschikt voor iedereen die naait en creatieve projecten maakt. De Bernina 435 is een zeer mooie naaimachine uitgevoerd met de reeds bekende exclusieve Bernina jumbo spoel welke garant staat voor een mooie steekvorming op allerlei materialen . Deze jumbo spoel heeft ruim 70% speolinhoud in vergelijk metd e standaard speol, heel fijn bij het naaien van grote projekten.

Ook het soepele geluid van de machine is kenmerkend voor Bernina , met het kleuren touchscreen kiest u eenvoudig de juiste steek en de machine helpt u verder door instelling van de juste steekbreedte en - lengte, welke u natuurlijk aankunt passen aan uw naaiprojekt.

Het inspannen van de draad is erg eenvoudig met een 1/2 automaische draadinrijger,  de mooie LED verlichting zorgt voor een goede verlichting opuw naaiwerk.

Het naaioppervlak van deze machines is 17,8 cm , de hoge doorgag zorgt echter voor een grote naaivrijheid.

De Bernina 435 wordt standaard uitgevoerd met eenvoudige klik-aan naaivoeten en natuurlijk zitten de meest gebruikte naaivoeten daar bij .

Ontmoet Tiffany Pratt. Een designer, maakster en BERNINA expert die dol is op haar B 435

Kijk hoe Tiffany uitlegt waarom zij vindt de BERNINA 435 zelfs de projecten van beginnende naaisters kan omtoveren tot iets magisch met behulp van de geweldige functionaliteiten van deze machine.

Bekijk het filmpje en overtuig uzelf!


 
  1. soort machine
    naaimachine
€1.699,00

Opties

 In winkelmandje

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review