Naaimachine reparatie

Goed onderhoud is van groot belang voor de levensduur van uw naai-, borduur-, overlock- en covermachines. U kunt bij ons terecht voor reparaties en onderhoud van alle merken machines. Tevens doen wij de reparaties en onderhoud van industrienaaimachines.
Wij repareren vakkundig en vlot in onze volledig uitgeruste werkplaats aan De Schelp 8 in Leek. Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Bent u niet in de gelegenheid om uw machine te brengen, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden van onze ophaalservice. 06-12851498 of info@vandoornnaaimachines.nl

In de regio Rotterdam hebben wij een reparatie ophaal service, bel of mail ons over de mogelijkheden 010-4129919 of info@vandoornnaaimachines.nl

Onderhoudsbeurt
Voor de levensduur van uw machine is het noodzakelijk dat u uw naaimachine goed onderhoudt. Wilt u langer en probleemloos genieten dan adviseren wij u om eens per twee jaar uw machine te brengen voor een onderhoudsbeurt.
Gebruikt u uw machine zeer intensief, breng deze dan jaarlijks. Zo houdt u extra lang plezier van uw machine.

Reparatie
Wij repareren vakkundig en vlot in onze volledig uitgeruste werkplaats.
U kunt bij ons terecht met alle merken naai-, borduur-, overlock- en covermachines en tevens bedrijfsnaaimachines.
U heeft 3 maanden garantie op het uitgevoerde werk.

Erkend reparateur
Van Doorn naaimachines bestaat sinds 1968 en is een familiebedrijf met gedegen kennis, ervaring en ouderwets goede service! Wij zijn een gediplomeerd reparateur en hebben ruim 50 jaar ervaring met de verkoop, reparatie en onderhoud van naaimachines .

Prijsopgave mogelijk
Indien u vooraf een prijsopgave wenst dan kunt u dit aangeven.
U ontvangt altijd een prijsopgave indien de reparatiekosten hoger uitvallen dan € 80,00, zodat u weet waar u aan toe bent.
Vind u de reparatie te duur worden of raden wij de reparatie af, dan kost dit u niets.
Woont u in Tolbert, Zevenhuizen, Roden, Peize, Hoogkerk, Groningen, Oosterwolde, Haulerwijk, Marum, Zuidhorn, Norg, Assen, Gemeente Westerkwartier, enz. dan bent u bij ons van harte welkom.
Ook de naaimachines van de Lidl, Aldi, Blokker en Action accepteren wij voor reparatie.
 
Er staan geen producten in deze categorie.